Ik ben Aulia van Goens, gelukkig getrouwd met een beeldend kunstenaar en moeder van drie volwassen kinderen. Geboren en getogen in Den Haag. Wonend en werkend vanuit Hilversum en Den Haag.

Samen onontdekte of ongebruikte talenten identificeren

Na een kleine 20 jaar gewerkt te hebben in diverse sales en managementfuncties bij IBM, kreeg ik de kans om bij de HR-development afdeling te gaan werken als Talent manager en later als Career consultant. Functies die me op het lijf geschreven bleken te zijn! Het samen met de ander onontdekte en /of ongebruikte talenten identificeren, potentieel ontdekken en helpen ontwikkelen. Het is een prachtige, soms gecompliceerde legpuzzel.

Aulia Van Goens - Loopbaan & persoonlijk leiderschap coach. Focus op het coachen van vrouwen

In de corona tijd bleek dat naast de reguliere loopbaan coaching steeds meer jonge professionals om coach gesprekken vroegen. Het online en veelal alleen werken was voor hen echt lastig. Onduidelijkheid over wat kan en mag tijdens ‘kantooruren’, carrièreontwikkeling en perspectief, omgaan met lastige klanten of managers, professionele en persoonlijke ontwikkelingsvragen: alles kwam voorbij.

Coaching vrouwen

Focus op persoonlijk leiderschap

Ik heb mede daarom besloten om in mijn praktijk de focus op persoonlijk leiderschap te leggen. Van jong tot oud, van junior tot executive. Van de uitdagingen in werk/leven combinatie tot mensen in loondienst of als ondernemer met een bedrijf en medewerkers.

Daarnaast heb ik vanuit mijn eigen roots (Indiaas, Nederlands-Indisch en Nederlands) én een grote interesse in diverse culturen, een diepgaande kennis van culturele verschillen. Tijdens mijn studie in Leiden werd ik mij bewust dat ik een “kind uit 2 culturen” ben. Mede daardoor weet ik veel over de hobbels die mensen met een-, van oorsprong niet Nederlandse culturele achtergrond-, te nemen hebben. Het bewustmaken, overwinnen en gebruikmaken van de talloze eigenschappen en talenten die hieruit ontwikkeld zijn, is de grootste winst!

Wil je weten hoe mensen die ik gecoacht heb mijn coaching ervaren? Kijk bij mijn REFERENTIES

“Open your arms to Change, but don’t let go of your Values”

Dalai Lama

In de bijna 10 jaar dat ik nu werkzaam ben op dit terrein heb ik talloze mensen mogen begeleiden op hun carrière pad en heel wat kwartjes horen vallen. Als lead assessor en facilitator van het Management Development programma binnen IBM heb ik met heel veel (beginnende en ervaren) managers gewerkt.

Kwaliteit en certificering

Om mijn kwaliteit als loopbaan coach te borgen en de link met de ‘buitenwereld’ te behouden ben ik lid van en gecertificeerd door het Noloc (beroepsvereniging voor loopbaan-professionals en jobcoaches) en participeer ik in meerdere intervisie groepen. Daarnaast ben ik gecertificeerd om meerdere persoonlijkheids assessments af te nemen (PSI PAPI assessment en Management Drives).

Aulia Van Goens - Loopbaan & persoonlijk leiderschap coach