Coaching referenties

“Aulia is een vakvrouw en haar aanpak doeltreffend en verfrissend! Ik kon duidelijk merken dat haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven haar een realistische en uitstekende kijk op werk, rollen en de arbeidsmarkt geeft.

Ze wist mij bruikbare handvatten te verschaffen om de uitdaging waarvoor ik stond zelfverzekerd tegemoet te treden. Haar coaching gaf mij een enorme ‘boost’.  Waardoor ik met hervonden energie de nodige stappen wist te zetten.

Jolanda

“Ik krijg altijd heel veel energie, ideeën en zelfverzekerdheid door de gesprekken met Aulia. De beren op mijn weg verdwijnen. Aulia laat mij zien hoe het ook anders kan en laat de creativiteit in mij naar boven komen. Ik heb zin in de rest van mijn loopbaan.

Ik gun iedereen zo’n super coach!”

Manon

“Aulia creëert vanaf het begin een ruimte waarin je je veilig en gehoord voelt. Vanuit deze ruimte ben ik in staat geweest om mezelf beter te leren begrijpen, kennen en ontwikkelen. Aulia is een wijze vrouw en gepassioneerde coach die zorgvuldig luistert en scherp durft te reflecteren. Ik ben dankbaar voor de klik, het vertrouwen en de stappen die we hebben kunnen zetten.”

Marianne

“Aulia heeft voor mij geholpen op een heel belangrijk kruispunt in mijn leven, namelijk het inzien van mijn persoonlijke overtuigingen en gedragspatronen die uit het verleden voortvloeiden. Hierin heeft zij de juiste aanwijzingen gegeven om zo succesvol uit mijn burn-out te komen. Haar geduld en kunde om de goede vragen te stellen heb ik als zeer prettig ervaren.”

Wing-Yan

“Aulia is een top coach die begrijpt wat je nodig hebt en steekt altijd haar hand uit om te helpen. Warmhartig en begripvol voor jouw situatie. Ze steunt je om je te helpen daar te komen waar je wilt zijn.”

Shou-Xin

“Door de gesprekken met Aulia ben ik gaan kijken naar wat ik leuk vind, wat bij mij past, waar ik goed in ben en belangrijker nog waar ik energie van krijg. Ik was erg succesvol in wat ik deed maar het maakte me niet altijd even gelukkig. Door samen de uitkomsten van verschillende assessments te bespreken, kreeg ik inzicht in wat nu werkelijk mijn drijfveren zijn. Als manager vond ik het leukste deel van mijn werk het coachen van mensen in nieuwe manieren van werken, maar dat was helaas maar 20% van de job. Door Aulia ben ik anders gaan denken over mijn doelen. Ik ben nu een Agile transformatie coach. Ik coach leiderschap teams in het veranderen naar een andere manier van werken. Nu is wat ik doe voor 80% en meer leuk ipv 20% leuk en daardoor heb ik veel meer energie.”

Carolien